WaterWipes gestest... en goedgekeurd!

Nadat onze dochter enkele weken oud was, zijn we met wasbare luiers begonnen. Daarvoor gebruikten we de wegwerpluiers en de vochtige doekjes van het merk zoals op de materniteit. We merkten dat L regelmatig knalrode billen had. Zalf smeren met de vleet en niets hielp.  Toen begon de zoektocht: Terug even wegwerpluiers maar er was geen verschil.  Toen we thuis washandjes gebruikten in plaats van vochtige doekjes, kwamen we tot de conclusie dat het door de vochtige doekjes kwam.  Thuis hadden we geen probleem: we konden haar billen proper maken met een nat washandje en badolie, afdrogen doen we met een klein handdoekje. Super gemakkelijk want ik gooi de vuile washandje gewoon bij de luiers in de waszak.

Maar voor onderweg zochten we ook iets zoals de washandjes met water.  De eerste weken hebben we bij mijn ouders en schoonouders telkens washandjes meegenomen maar we vonden het lastiger dan vochtige doekjes. We moesten altijd met 2 verschonen. De ene gaat het washandje alvast nat maken, de andere doet de kleertjes van L uit.  Toen kwam ik op de facebookpagina van Happy Nappies, de waterwipes tegen.  Ze zocht mensen die de Waterwipes wilden uittesten. Na even opzoekwerk dacht ik: ‘dit is iets voor ons!’ “WaterWipes zijn de enige babydoekjes die geen chemicaliën bevatten, uitsluitend 99.9% water én 1 druppel pompelmoesextract.” En ja hoor, we mochten ze uittesten!!

Toen de doekjes thuis toekwamen, hebben we ze meteen getest. Ze heeft geen rode billen! Het zijn stevige doekjes en je krijgt er de vuilste billetjes mee proper!  En met deze doekjes kan ik ook gewoon haar handjes en mondje poetsen zonder me schuldig te voelen over alle stoffen die in de doekjes zitten. Want na zo’n zoektocht, denk je al snel na over alle producten die je gebruikt.  We kwamen ook toevallig tot de conclusie dat deze doekjes goedkoper uitkomen dat de doekjes die we gebruikten sinds haar geboorte. We kunnen niet wachten tot onze doekjes voor onderweg op zijn om de WaterWipes te kunnen kopen!


26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

info@happynappies.be

Hilarius Bertolfstraat 28, B-9000 Gent

+32 495 77 71 86

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • YouTube Social  Icon