Mijn weg naar Happy Nappies...

Hallo, Ik ben Isabelle, 31 jaar en fiere mama van Lucie. Toen ik zwanger was hoorde ik af en toe over wasbare luiers. Samen met mijn partner ben ik op zoek gegaan naar de voor- en nadelen. Voor ons wogen de voordelen zo erg door als we denken aan de gezondheid van ons meisje maar ook het ecologisch en financieel voordeel. In mijn eigen zoektocht ervaarde ik dat hoe meer je gaat opzoeken, hoe meer je door het bos de bomen niet meer ziet. Hoe weet je nu wat voor jou, je baby en je gezin de beste keuze is. En dat is waar ik wil op in zetten. Na een maandenlange zoektocht heb ik een selecte keuze gemaakt en door middel van een aantal vragen zal een voorstel doen die past voor je baby en die ook past in de organisatie van jullie gezin. Als je interesse hebt om meer te weten te komen stuur gerust een mailtje en/of kom een infosessie bijwonen. Ik wil jullie graag eerlijk informeren dat er een alternatief bestaat voor wegwerpluiers, want het is vaak nog oh zo weinig gekend. Ik wil jullie vertellen over de mogelijkheden, de voordelen, de benodigdheden zodat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken voor jullie klein spruit. Op de website vind je bij Agenda de komende infosessies.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

info@happynappies.be

Hilarius Bertolfstraat 28, B-9000 Gent

+32 495 77 71 86

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • YouTube Social  Icon